Σας παρουσιάζουμε το νέο μας προϊόν τα λαδοκούλουρα της Μάνης.
Από παλιά στην Μάνη οι νοικοκυρές έφτιαχναν τα λαδοκούλουρα κυρίως το Πάσχα γιατί αποτελούσε ένα από τα νηστίσιμα τοπικά προϊόντα.
Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλές και αγαπημένο κουλούρι της περιοχής μας. Όσοι είστε φίλοι του προζυμιού θα το αγαπήσετε!
Μπορείτε να το δοκιμάσετε με:
- Τον καφέ
- Μέλι
- Τυρί
- Ελιές
- Ακόμα και σκέτο
Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ